Zo krijg je een sportieve look
/
/
Zo krijg je een sportieve look

Zo krijg je een sportieve look

Al honderden jaren wordt kleding gebruikt om een bepaalde stijl uit te dragen. Tegenwoordig is het bijvoorbeeld hip om een sportieve look te hebben. Er zijn een aantal kledingstukken die jij kunt aanschaffen om aan deze look te voldoen. Ten eerste is het aan te raden om een polo aan te schaffen, bijvoorbeeld een Jacob Cohen variant. Een polo heeft namelijk een fris uiterlijk en zorgt er zo voor dat je er sportief uitziet. Belangrijk hierbij is dat je een kleur kiest die goed bij jouw karakter past. Ga bijvoorbeeld voor een felle kleur, of kies voor een lichtere kleur zoals een grijze optie.

Sneakers die sportief zijn aanschaffen

Naast een polo is het ook belangrijk om een paar sneakers aan te schaffen. Sneakers zijn namelijk specifieke schoenen die een sportief karakter hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoenen als Mason Garments, die hierom bekend staan. Deze kan je in allerlei soorten en maten vinden, waardoor er altijd wel een paar tussen zit die precies aansluiten op jouw wensen. Zoek bijvoorbeeld naar een specifiek patroon dat is verwerkt in de schoenen. Of kijk bijvoorbeeld naar de kleur van de schoenen en hoe deze afgestemd zijn op het ontwerp ervan. Daarnaast kan je ook kijken naar de hoogte van de schoen, afhankelijk van je voorkeur.

Broeken met wijde pijpen halen

Tenslotte zijn ook broeken belangrijk voor je look. Om een polo en een paar schoenen goed tot hun recht te laten komen, is het aan te raden om voor een neutrale broek te kiezen. Deze zorgt er dan voor dat jouw polo en schoenen het meeste opvallen. Kies bijvoorbeeld voor een broek met wijde pijpen, die tegenwoordig erg veel wordt gedragen door de jeugd. Je ziet deze vast wel eens als je in de omgeving van een school bent. Het is namelijk een trend die nu geldt, waarbij jongeren dus graag een sportieve stijl willen hanteren wanneer zij buiten de deur gaan.

Share this post

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.